logo_smartum_kay_meilla_pos Maksut suoritetaan

SuomiSportissa

KKTI hyväksyy maksuvälineinä myös ePassin, Smartumin ja Edenredin  harrasterahat. Ota tällöin yhteyttä taloudenhoitajaan.

Liity ensin seuran jäseneksi Suomisportissa, muuten et voi maksaa seuran jäsen- ja harjoittelumaksuja. Liity jäseneksi liittymislinkillä (alla linkit). Liittymispyynnön hyväksymisestä ei tule viestejä sinulle vaan pelkästään Jäsenyys-kuva Suomisport-profiiliin. Tämän jälkeen voit maksaa maksuja.

Liittymislinkki aikuiselle, 18-vuotta täyttäneille:
Liittymislinkki juniorille, vuonna 2004  ja sen jälkeen syntyneet:
Maksut kendoliitolle Hinta Lisätiedot
Kendoliiton lisenssi aikuiset ja juniorit 55 € Maksetaan SuomiSportissa suoraan Kendoliitolle.
Sisältää Kendoliiton jäsenmaksun ja vakuutuksen (voi myös ottaa ilman vakuutusta. Ilman vakuutusta 35 €)
Napauta tästä lisäohjeita varten.
Kendoliiton peruskurssilisenssi
aikuiset ja juniorit
30 € Maksetaan SuomiSportissa suoraan Kendoliitolle. Kendoseurojen Keskusliiton kautta. Sisältää Kendoliiton  kuluvan vuoden jäsenmaksun ja vakuutuksen.
Napauta tästä lisäohjeita varten.
Maksut KKTI:lle Hinta Lisätiedot
Aikuiset
harjoitusmaksu
12 kk = kalenterivuosi
250 € Maksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa 125 euron erässä. Eräpäivä 28.2. ja 30.8.Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenmaksun.
Aikuiset
harjoitusmaksu 1 kk ja kannatusjäsenmaksu
30 € Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenmaksun.
Juniorit
harjoitusmaksu 12 kk
125 € Maksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa 62,50 euron erässä. Eräpäivä 28.2. ja 30.8.Harjoitusmaksu sisältää seuran jäsenmaksun.Juniorimaksu on kaikille, jotka toimintavuoden aikana ovat alle 18 vuotta tai jotka toimintavuoden aikana täyttävät 18 vuotta.
Aikuisten peruskurssimaksu 70 € Sisältää kuluvan vuoden seuran jäsenmaksun ja kevään/syksyn harjoitusmaksun. Peruskurssimaksu maksetaan vain kerran, minkä jälkeen aletaan maksaa  aikuisten harjoitusmaksua.Kevään peruskurssin jälkeen maksetaan syksyn harjoitusmaksu.
Junioreiden peruskurssimaksu kevät 50 € Junioreiden alkeiskurssimaksu peritään kaikilta, jotka aloittavat jollakin seuran peruskursseista alle 18-vuotiaina. Peruskurssimaksu maksetaan vain kerran, minkä jälkeen aletaan maksaa  junioreiden harjoitusmaksua.
Junioreiden peruskurssimaksu syksy 30 € Junioreiden alkeiskurssimaksu peritään kaikilta, jotka aloittavat jollakin seuran peruskursseista alle 18-vuotiaina. Peruskurssimaksu maksetaan vain kerran, minkä jälkeen aletaan maksaa  junioreiden harjoitusmaksua.
Boguvuokra, aikuiset 30€/ 3 kk
Buguvuokra, juniorit/vuosi 30 € Vuosimaksu.
Boguhyllypaikka 50 € Kertamaksu uudesta hyllypaikasta. Lunastetuille hyllypaikoille maksu sisältyy harjoitusmaksuun.
Boguvuokrapantti 50 € Pantti palautetaan samalla, kun varusteet palautuvat seuralle, koskee sekä aikuisia että junioreita. Jos lunastaa hyllypaikan, vuokrapanttia ei peritä.

Seuran tilinumero:

Nordea
IBAN: FI51 2063 1800 0234 24
BIC: NORDEAFIHH

HUOM! Älä maksa mitään maksuja ilman viitettä! Tarvittaessa ota yhteys taloudenhoitajaan.

Tiedustelut taloudenhoitajalta:
taloudenhoitaja (miumau) kkti.fi

Missä voit maksaa Suomisportissa? Where to pay in Suomisport? Katso kuva alla.

 • Seuran jäsen- ja harjoittelumaksut / Club’s Membership and training fees: Maksut-valikko
 • Kendoliiton lisenssi- ja vakuutusmaksut / FKA lisence and insurance fees: Ostamaan-linkki

Kendoliiton Suomisport-ohje

Yleistä
Vuodesta 2019 lähtien Suomen Kendoseurojen Keskusliitto ry:n (jatkossa liitto) maksuja ei enää hoideta kootusti seuroittain vaan kukin harrastaja hoitaa itse omat maksunsa Suomisport-verkkopalvelussa, jonne jokaisen harrastajan täytyy henkilökohtaisesti käydä rekisteröitymässä, pois lukien juniorit. Junioreiden vanhemmat rekisteröityvät järjestelmään omilla tiedoillaan ja maksavat lastensa maksut oman Suomisport-profiilinsa kautta.

Mikä Suomisport on?
Suomisport on Suomen Olympiakomitean tuottama koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu. Suomisportista löydät sinua kiinnostavat urheilutapahtumat sekä ilmoittaudut niihin nopeasti. Palvelun kautta voit hankkia ja maksaa kilpailulisenssejä, vakuutuksia sekä seurojen jäsenmaksuja ja muita tuotteita.

Kirjautuminen Suomisportiin

 1. Siirry osoitteeseen https://www.suomisport.fi/signin
 2. Tilaa kertakäyttäinen kirjautumiskoodi syöttämällä tekstikenttään joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja klikkaa ”Lähetä minulle kirjautumiskoodi”.
  Huom. Peruskäyttäjät kirjautuvat Suomisportiin tässä esitetyllä kertakäyttäisellä kirjautumiskoodilla ilman salasanaa.
 3. Hetken kuluttua saat sähköpostiisi tai tekstiviestillä nelinumeroisen kirjautumiskoodin. Syötä se tekstikenttään ja klikkaa ”Kirjaudu”. Vanhan käyttäjän tapauksessa aukeaa profiilisivusi. Uuden käyttäjän tapauksessa Suomisport pyytää sinua tässä vaiheessa rekisteröitymään järjestelmään syöttämällä omat tietosi.
  Huom. Junioreiden vanhemmat rekisteröityvät järjestelmään omilla tiedoillaan ja ostavat lapselleen liiton lisenssin / seuran jäsenyyden oman profiilinsa kautta.
 4. Kirjauduttuasi Suomisportiin tarkista, onko sinulle tallennettu järjestelmään oikea vyöarvo. Profiilisivusi yläreunassa pitäisi olla diplomi-kuvake, jossa lukee nykyinen vyöarvosi. Ja sen vieressä ”Katso meriittien tiedot” painike. Klikkaa ja tarkista. Jos niissä on mielestäsi vikaa/puutteita, ole yhteydessä oman seurasi Suomisport- pääkäyttäjään tai puheenjohtajaan ja pyydä heitä korjaamaan/täydentämään meriittitiedot Suomisport-profiiliisi.

Liiton jäsenlisenssin ja vakuutuksen ostaminen

 1. Klikkaa Suomisportin profiilisivullasi ”Ostamaan” -painiketta.
  Tai vaihtoehtoisesti käytä tätä suoraa linkkiä: https://www.suomisport.fi/purchase
 2. Sinulta kysytään ensin, mitä haluat ostaa. Valitse ”Lisenssin/Pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin”.
 3. Valitse seuraavaksi, ostatko lisenssin itsellesi vaiko lapsellesi.
 4. Etsi lajisi syöttämällä ensin tekstikenttään hakusanaksi ”kendo” ja valitsemalla sitten Suomen Kendoseurojen Keskusliitto ry:n lajivalikoimasta oma päälajisi.
  Huom. Yhdellä ja samalla lisenssillä pystyt harrastamaan liiton kaikkia lajeja, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa lisenssiä kaikille harrastamillesi lajeille. Yksi lisenssi per harrastaja riittää.
 5. Valitse ”FKA Lisenssi ja vakuutus”, jos olet vanha harrastaja eli olet harrastanut liiton lajeja jo aikaisempinakin vuosina. Valitse ”FKA Lisenssi ilman vakuutusta”, jos sinulla on jo budolajit kattava vakuutus esim. jonkun toisen kamppailulajiharrastuksen kautta. Valitse ”FKA Peruskurssilisenssi”, jos olet uusi harrastaja eli olet vasta tänä vuonna aloittanut liiton lajien harrastamisen.
 6. Etsi ja valitse oma seurasi.
 7. Tarkista tilauksesi tiedot yhteenvetosivulta. Jos ne ovat kunnossa, klikkaa ”Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan”.
 8. Valitse maksutapa, lue ja hyväksy pakolliset ehdot ja hoida maksu klikkaamalla ”Jatka maksamaan

Oman seuran jäsen- ja harjoittelumaksun maksaminen

Liity ensin seuran jäseneksi liittymislinkillä. Aikuiselle ja juniorille on omat liittymislinkit. Peruskurssimaksu maksetaan vain kerran, minkä jälkeen maksetaan  aikuisten harjoitusmaksu. Liittymispyynnön hyväksymisestä tulee Jäsenyys-kuva profiiliin. Tämän jälkeen voit maksaa seuran jäsenmaksun Suomisportissa seuraavasti:

 1. Klikkaa Suomisportin profiilisivullasi ”Maksut” -valikkoa.
  Valikon alta löytyvät eri maksuvaihtoehdot.
 2. Valitse niistä sopiva vaihtoehto ja maksa.
 3. Maksetut -näkymästä löydät maksetut harjoittelumaksut.

Lisätietoja
Jos tarvitset neuvoja Suomisportin käyttöön liittyen, lähetä viestiä osoitteeseen suomisport@fka.fi.
Jos sinulla on kysyttävää oman seurasi jäsenyystyyppeihin liittyen, ole yhteydessä oman seurasi väkeen.

.